Pařez pro tatínka
Potřebné ingredience
Klasika: Mramorový dort s čokoládovým krémem, uvnitř jahody a okolo čokoláda.
Postup přípravy
Barva se v čokoládě nechtěla rozpouštět, tak jsem do ní přidala lžíci zakysané smetany a šlo to pěkně.
"Splácaný" pařez, omazaný krémem.
Již omazaný čokoládkou a dozdobený muchomůrkami, hmyzem a listím. Na kořenech je čokoládové "jehličí" - to vymyslela Simonka. :-)
Je tu i jeden hřib "pravák".
Na přání oslavence: Motorce JAWA 550 se říká "pařez" (pro nás laiky). Taťka chtěl myslím raději dort s motorkou, ale já jsem vyrobila tento. :-)
A když už jsem byla tak rozepsaná, tak jsem připsala i přání.
A letecký pohled.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé